Slå til! Den effektive rådgivers DNA

Hvem kender ikke oplevelsen af at stå forundret og frustreret tilbage efter en rådgivning? Dit input var fagligt vigtigt, men hvad var det, der gjorde, at kunden ikke virkede engageret og måske heller aldrig kommer til at følge dine råd?
I SLÅ TIL! Den effektive rådgivers DNA får du inspiration, viden og værktøjer til at gøre en forskel som rådgiver, uanset om du rådgiver inden for jura, økonomi, IT, kommunikation, HR eller noget helt sjette. Forfatterne giver skarpe råd til, hvordan du skærper din gennemslagskraft, så du bliver hørt, og din rådgivning virker strategisk, retorisk og psykologisk.
I bogen får du ny inspiration fra international forskning, gode råd fra internationale guruer og garvede rådgivere i toppen af de danske organisationer – fra ministerier til globale virksomheder.

Anmeldelser:

“At blive involveret, hørt og fulgt uden forbehold som ekstern eller intern rådgiver i en virksomhed er en position, mange rådgivere må nøjes med at drømme om. Nu er der er tips og tricks at hente i en ny bog, ”Slå til!”, skrevet af Anne Katrine Lund og Helle Petersen, som begge har mere end 20 års erfaring som rådgivere, og som underviser andre i rådgiverkunsten.

At have rådgivere som omdrejningspunkt for en bog er en sjældenhed, men en god ide, da antallet af rådgivere vokser, og ”faget” har mange faldgruber. Bogen lykkes ganske godt med at give inspiration, viden og værktøjer til at få indflydelse som rådgiver, uanset om det er inden for jura, økonomi, it, kommunikation, hr eller noget sjette. Flere internationale og danske eksperter udi rådgivning bidrager.”

Ulla Bechsgaard, Jyllandsposten

Køb bogen her