Om mig

Jeg arbejder som selvstændig forsker, foredragsholder, forfatter og rådgiver. I mere end 20 år har jeg interesseret mig for strategisk kommunikation på arbejdspladsen – med forandringsprocesser, ledelseskommunikation og den interne kommunikationskultur som omdrejningspunkt.

For mig går forskning, praksis og formidling hånd i hånd. Det betyder, at foredrag, undervisning og rådgivning leveres på et fundament af nyeste viden, men samtidig er til at forstå og omsætte i praksis.

Mine forskningsprojekter er anvendelsesorienterede og skabt i tæt samarbejde med organisationer, der har ønsket min hjælp til at forstå problematikker, der hindrer effektiv kommunikation, eller udvikle ny viden om, hvordan kommunikationskulturen styrkes. Se eksempler på min forskning her.

Jeg har en baggrund som erhvervsforsker og leder i Novo Nordisk, HR- og kommunikationsdirektør, forskningsgruppeleder og lektor i strategisk kommunikation samt arbejds- og organisationspsykologi på Roskilde Universitet.

Jeg er tilknyttet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, IT Universitetet og Copenhagen Business Academy. Desuden er jeg medejer af Sund Kommunikation, der igennem 10 år har udbudt forskningsbaserede kurser om kommunikation og samarbejde.